Μιχαήλ
Νταλαμπίρας
&
Συνεργάτες
Το Γραφείο μας είναι ένα σύγχρονο Δικηγορικό Γραφείο που παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλού επίπεδου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ
& ΥΠΕΥΘΥΝΗ

ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

Καλως

Ηρθατε

Οι σημαντικότεροι τομείς της εξειδίκευσής μας είναι η Ιατρική Ευθύνη και το Ποινικό Δίκαιο.
Έτσι οι υποθέσεις που κατά κύριο λόγο αναλαμβάνουμε είναι αρκετά σοβαρές, καθώς απαιτούν ειδικό χειρισμό, επιμέλεια και εμπειρία, με άλλα λόγια, προσωποποιημένη και εξειδικευμένη παροχή νομικών υπηρεσιών. Αυτός είναι ο λόγος, που για την κάθε υπόθεσή μας αφιερώνουμε πάμπολλες ώρες προετοιμασίας και σχεδιασμού, με τελικό στόχο την δικαστική δικαίωση των εντολέων μας.

Το γραφείο μας στην Αθήνα ιδρύθηκε το 2001 και εδρεύει στο Κολωνάκι, ενώ από το 2010 ξεκίνησε την λειτουργία του και το Γραφείο μας στην Καρδίτσα, με υπεύθυνη Δικηγόρο την Ανδρομάχη Νταλαμπίρα. Περισσότερες πληροφορίες για επικοινωνία μαζί μας μπορείτε να βρείτε στην σχετική σελίδα.

17

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

100%

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

360°

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μιχαηλ Νταλαμπιρας 

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
και Συμβουλίω Επικρατείας

Ο  Μιχαήλ Νταλαμπίρας γεννήθηκε στην Καρδίτσα.

Το 1994 εισήχθη μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 1999.

Μετά τις σπουδές του υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό, και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Δικαστικού του Ναυστάθμου Σαλαμίνας και εν συνεχεία στην Εισαγγελία του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου. Ταυτόχρονα εργαζόταν ως ασκούμενος στο Δικηγορικό Γραφείο του Ποινικολόγου Δημητρίου Τεντολούρη. 

Το έτος 2001 ενεγράφη Δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και συνέχισε την συνεργασία του με το ως άνω Γραφείο, σε σημαντικότατες ποινικές υποθέσεις, όπως η Δίκη της 17 Νοέμβρη και η Δίκη του Παραδικαστικού. 

Ακολούθως συμμετείχε ως συνήγορος υπεράσπισης σε ποινικές υποθέσεις, που απασχόλησαν τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη,  όπως η Υπόθεση Siemens, η Δίκη του Παντείου, η Δίκη του Χρηματιστηρίου και πολλές άλλες.

δημιουργικότητα, μαχητικότητα, αποτελέσματα